Ons bedrijf

Delta Helium Test heeft zich vanaf haar oprichting in 2004 ontwikkeld tot een internationaal erkende dienstverlener op het gebied van industriële lekdetectie. Haar oprichters waren zelf al jaren lang actief als technisch inspecteur op het gebied van helium lekdetectie. Door de jaren heen is het team versterkt met inspecteurs die hun achtergrond hebben in de werktuigbouwkundige, chemische, elektrotechnische, farmaceutische en voedingsmiddelen sector.

Het bedrijf is volledig zelfstandig, opereert onafhankelijk en is gevestigd in Middelburg. Het geografische zwaartepunt van de activiteiten is West Europa maar regelmatig wordt onze dienstverlening ook ingeroepen door bedrijven van buiten Europa.

Delta Helium Test levert een totaal programma op het gebied van hoogwaardige lekdetectie en onderscheidt zich door diepgaande systeemkennis, efficiency en inzet. Specialisten van Delta Helium Test worden in toenemende mate opgeroepen om gecompliceerde processystemen op lekkages te onderzoeken en naar aanleiding van jarenlange ervaring te adviseren over oplossingen tijdens reparatie.